Livrare in Romania

Expediem pe intreg teritoriul Romaniei, prin partenerul nostru, CARGUS.

Informatii de contact pentru CARGUS: www.cargus.ro

 

Expedierea din Office Store se face in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii

 

CONDITII DE SCHIMB SI RETURURI           

In cazul unui retur, costul de transport este suportat de catre client.

Acceptam schimburile de produse in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea coletului sau de la achizitia produsului in magazine.

Pentru comenzile efectuate online si in magazin, acceptam schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare.

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii:

1. Se returneaza in maxim 14 de zile de la achizitie si sunt insotite de bon fiscal si certificat de garatie cu data aferenta cumparaturii.

2. Sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta defecte,  sunt in starea lor originala, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele originale, iar acestea nu prezinte semne de utilizare.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de maxim 14 zile lucratoare de la finalizarea procedurii de retur.

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Putem schimba o bijuterie doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Pentru mai multe informatii,  va rugam sa contactati echipa noastra de Customer Care la +40770816110 sau sa ne trimiteti un e-mail la babilonia@indico.ro.

Timpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem pe comanda. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramane in contul clientului pana cand produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, veti avea de achitat diferenta necesara.

In cazul in care clientul solicita un retur, Babilonya isi rezerva dreptul de a returna exclusiv contravaloarea produselor comandate online.

 

                   

In cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu doreste sa o pastreze, va punem la dispozitie inlocuirea cu un alt produs de valoare similara. Produsul returnat trebuie insotit de bonul fiscal si/sau certificatul de garantie, in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

In cazul achizitionarii unui gift card/voucher, nu acceptam restituirea contravalorii financiare.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returnari multiple in cazul aceluiasi client.

Dorim sa va informam faptul ca, Babilonya returneaza clientului suma achitata pentru produsul achizitionat, dar nu si comisioanele ce tin de terti (transfer bancar, mobilpay, diferente de curs valutar, etc).

Babilonya se bucura sa va ofere servicii complementare si gratuite:

  • transportul gratuit pe teritoriul Romaniei
  • consultanta privata pentru realizarea bijuteriei dorite

 

Babilonya nu este responsabil pentru produsele pierdute sau furate.

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.