Bijuterii

Bijuteriile Babilonya sunt create cu atenție la fiecare aspect, de la designul sofisticat la alegerea atentă a pietrelor semiprețioase, ce adaugă o notă de culoare și strălucire fiecărui produs. Bijuteriile Babilonya păstrează permanent standardul de excelență. Iată câteva criterii esențiale de evaluare a calității bijuteriilor noastre:

Marcajul de Autenticitate

Toate bijuteriile și obiectele Babilonya din argint sunt marcate corespunzător pentru a indica puritatea metalului. Prin prezența marcajului "925", se confirmă că obiectul respectă standardele internaționale și că este alcătuit din cel puțin 92,5% argint pur.

Certificatul de Garanție

Babilonya se distinge prin angajamentul său față de calitate, iar certificatul de garanție este o modalitate de a oferi consumatorilor încredere în autenticitatea și calitatea argintului 925 utilizat. Acest document atestă conformitatea produselor cu standardele specifice, oferind cumpărătorilor asigurarea că obiectul lor este autentic și de înaltă calitate. Toate bijuteriile noastre sunt însoțite la livrare de certificatul de garanție.

Rezistența la Coroziune și Decolorare

Argintul 925 autentic este rezistent la coroziune și decolorare, iar produsele Babilonya sunt proiectate pentru a rezista testului timpului. Calitatea metalului asigură că bijuteriile nu se oxidează sau nu își schimbă culoarea în timp, menținându-și frumusețea inițială. Utilizarea argintului 925 provine de la surse responsabile, iar procesele de fabricație respectă standardele ecologice și sociale, reflectând angajamentul Babilonya față de sustenabilitate.

CONTACTEAZĂ-NE PE WHATSAPP